De Beste Frituurpannen
Geweldige hapjes die je kunt maken met je friteuse

Geweldige hapjes die je kunt maken met je friteuse

Geplaatst door 14-02-2022 10:13 door Sophie Jacobiatus

Een van de handigste en meest veelzijdige keukenhulpjes is de friteuse. Of je nu een basis friteuse gebruikt, een luchtfriteuse, of iets geavanceerders als een convectiemagnetron, met de friteuse kun je een enorm scala aan heerlijke gerechten maken. In het bijzonder is de friteuse handig voor het maken van een verscheidenheid aan geweldige voorgerechten die je kunt opdienen als smakelijk voorgerecht. Hier zijn enkele van de beste ideeën voor voorgerechten die je in je friteuse kunt maken.

  1. Gebakken augurken

Crispy, knapperig en boordevol smaak zijn gebakken augurken een enorme hit als voorgerecht. Het enige wat je hoeft te doen is wat augurken in plakjes snijden, ze in gekruide bloem wentelen, ze in losgeklopt ei dopen en ze dan in de frituurpan bakken. Een drupje ranchdressing of iets dergelijks brengt de smaak nog meer naar voren.

  1. Tempura

Tempura is een Japans gerecht van gefrituurd voedsel, meestal gemaakt met groenten en zeevruchten. Het is echter ook een prima idee voor een smakelijk voorgerecht. Het enige wat je hoeft te doen is wat tempurabeslagmix halen, de ingrediënten die je gebruikt erin dopen, en ze dan frituren. Heerlijk!

  1. Uienringen

Crispy, gouden uienringen kunnen de ster van elk voorgerecht zijn. Snijd wat ringen in plakjes, wentel ze door gekruide bloem of paneermeel en bak ze goudbruin. Serveer ze met veel ketchup en ze zullen de ster van je tafel zijn.

  1. calamari

Calamari is een klassiek voorgerecht dat er indrukwekkend uitziet en heerlijk smaakt. Het enige wat je hoeft te doen is wat inktvis in ringen snijden, ze in gekruide bloem dopen en ze dan in je frituurpan bakken tot ze knapperig en goudbruin zijn. Serveer ze met een schijfje citroen voor een extra vleugje smaak.

  1. Buffalo Wings

Buffalo wings zijn een Amerikaanse klassieker en niet weg te denken van elk feestje. Marineer gewoon stukjes kip in een pittige saus, doop ze in gekruide bloem, en bak ze dan in je frituurpan tot ze gaar zijn. Buffalo wings zijn een geweldig voorgerecht dat zeker in de smaak zal vallen.

Gefrituurde voorgerechten zijn een geweldige manier om je maaltijd goed te beginnen, en je frituurpan kan het een fluitje van een cent maken. Probeer enkele van deze ideeën uit en zie hoe lekker je je voorgerechten kunt maken.